| تعداد نشریات | 21 |
| تعداد شمارهها | 667 |
| تعداد مقالات | 9,706 |
| تعداد مشاهده مقاله | 69,136,091 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 48,517,714 |
استاندارد و نقش آن در ایمنی آزمایشگاه های موادغذایی | ||
| تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی | ||
| مقاله 196، دوره 4، شماره 1 - شماره پیاپی 7، شهریور 1391، صفحه 136-136 اصل مقاله (181.6 K) | ||
| نویسنده | ||
| ساره داورزنی1*، مهدی دوچشمه2* | ||
| تاریخ دریافت: 09 بهمن 1395، تاریخ بازنگری: 14 آبان 1404، تاریخ پذیرش: 09 بهمن 1395 | ||
| چکیده | ||
| مقدمه و هدف: این مقاله به الزامات کلی آزمون های میکروبیولوژی در آزمایشگاه های آزمون در حوزه های تولید مواد غذایی و همچنین پیشگیری از خطر آلودگی برای ایمنی کارکنان آزمایشگاه می پردازد. مواد و روش کار: امروزه در اکثر کشورها و مراکز پژوهشی معتبر جهان، فعالیت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی فقط در محدوده قوانین و آیین نامه های مصوب قابل اجراست. ایمنی آزمایشگاه واژه ای است که برای توصیف اصول محدودسازی ، فن آوری ها و نیز عملیاتی که برای جلوگیری از تماس غیر عمدی با پاتوژن ها، توکسین ها و یا انتشار اتفاقی آن ها است به کار گرفته می شود. نتایج و بحث: کلیه پژوهشگران قبل از ورود به آزمایشگاه ملزم به رعایت الزامات خاص آزمایشگاهی می باشند تا باعث آسیب به خود ، دیگران،، محیط کار و حتی پژوهش در حال انجام نشوند. | ||
| کلیدواژهها | ||
| استاندارد؛ ایمنی؛ آزمایشگاه؛ غذا | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 461 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 385 |
||