آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها610
تعداد مقالات9,027
تعداد مشاهده مقاله67,082,805
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,656,333
فرشته ارغوانی بیدختی*1، منصوره کنعانی2،دکتر اشکان جبلی جوان3, -. (1398). تأثیر فرآیند حرارتی صنعتی شبیه سازی شده بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عسل. نشریه هنرهای کاربردی, 11(ویژه نامه شماره 3 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران), 98-98. doi: 10.22075/jvlr.2018.3163
- فرشته ارغوانی بیدختی*1، منصوره کنعانی2،دکتر اشکان جبلی جوان3. "تأثیر فرآیند حرارتی صنعتی شبیه سازی شده بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عسل". نشریه هنرهای کاربردی, 11, ویژه نامه شماره 3 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران, 1398, 98-98. doi: 10.22075/jvlr.2018.3163
فرشته ارغوانی بیدختی*1، منصوره کنعانی2،دکتر اشکان جبلی جوان3, -. (1398). 'تأثیر فرآیند حرارتی صنعتی شبیه سازی شده بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عسل', نشریه هنرهای کاربردی, 11(ویژه نامه شماره 3 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران), pp. 98-98. doi: 10.22075/jvlr.2018.3163
فرشته ارغوانی بیدختی*1، منصوره کنعانی2،دکتر اشکان جبلی جوان3, -. تأثیر فرآیند حرارتی صنعتی شبیه سازی شده بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عسل. نشریه هنرهای کاربردی, 1398; 11(ویژه نامه شماره 3 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران): 98-98. doi: 10.22075/jvlr.2018.3163


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب