| تعداد نشریات | 21 |
| تعداد شمارهها | 663 |
| تعداد مقالات | 9,692 |
| تعداد مشاهده مقاله | 69,022,246 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 48,496,293 |
جداسازی اشرشیاکلی O157:H7 از گوشت گاوهای کشتار شده در کشتارگاه شهرستان کازرون با استفاده از تکنیک PCR | ||
| تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی | ||
| مقاله 77، دوره 10، ویژه نامه شماره 1 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران - شماره پیاپی 14، شهریور 1397، صفحه 123-123 اصل مقاله (428.35 K) | ||
| شناسه دیجیتال (DOI): 10.22075/jvlr.2018.3207 | ||
| نویسنده | ||
| - مصطفی کربنده*1 ، مسعود عمادی1، عباس حسینی زاده قاسمی1، امیر سیاحی1 | ||
| تاریخ دریافت: 01 شهریور 1397، تاریخ پذیرش: 01 شهریور 1397 | ||
| چکیده | ||
| مقدمه: اشرشیاکلی O157:H7 به عنوان یک عامل اسهال، کولیت خونریزی دهنده و سندرم اورمی همولیتیک در سراسر جهان شناخته شده است. گوشت آلوده به مدفوع حیوانی احتمالاً منبع اصلی عفونت اشرشیاکلی O157:H7 در نمونه های گوشت می باشد. این مطالعه با هدف بررسی میزان شیوع اشرشیاکلی O157:H7 در نمونه های گوشت گاو کشتار شده در کشتارگاه شهرستان کازرون صورت گرفت. این مطالعه بصورت توصیفی – تحلیلی ، از اردیبهشت تا شهریور 1395 انجام پذیرفت. مواد و روش کار: در این مطالعه تعداد 100 لاشه مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها از برش سطحی عضله گردن گرفته شد و پس از نمونه برداری سریعا کشت و آنالیز میکروبی بر روی نمونه ها صورت گرفته و کلنی های مشکوک به اشرشیاکلی O157:H7 توسط تکنیک Poly Chain Reaction مورد ارزیابی قرار گرفت. بحث و نتیجه گیری: میزان آلودگی نمونه ها به اشرشیا کلی بر اساس آزمون کشت 20 (%20) مثبت بود. از این تعداد 1 نمونه (%1) در آزمون PCR به عنوان به اشرشیاکلی O157:H7 تشخیص داده شدند. شیوع فصلی اشرشیاکلی O157:H7 نشان داد که بیشترین شیوع آلودگی نمونه های اخذ شده در فصل تابستان می باشد(P<0.05). نتایج این مطالعه نشان داد که گوشت گاو می تواند به عنوان یک مخزن بالقوه برای اشرشیاکلی O157:H7مطرح باشد و گوشت گاو ممکن است به عنوان یک حامل در انتقال این پاتوژن به انسان عمل کند. | ||
| کلیدواژهها | ||
| Ecoli O157:H7؛ PCR؛ گوشت گاو؛ کازرون | ||
| عنوان مقاله [English] | ||
| - | ||
| نویسندگان [English] | ||
| - - | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 547 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,116 |
||