آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها610
تعداد مقالات9,026
تعداد مشاهده مقاله67,082,745
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,656,162
فاطمه کاشفی*1 ، علی مهدوی2 ، اشکان جبلی 3، عطا مهدوی4 ، بابک دارابی قانع5 ، مهسا طالب1, -. (1397). تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سیب زمینی خام بجای ملاس بر خصوصیات کیفی،اسیدیته و دمای ذرت سیلو شده. نشریه هنرهای کاربردی, 10(ویژه نامه شماره 1 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران), 140-140. doi: 10.22075/jvlr.2018.3239
- فاطمه کاشفی*1 ، علی مهدوی2 ، اشکان جبلی 3، عطا مهدوی4 ، بابک دارابی قانع5 ، مهسا طالب1. "تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سیب زمینی خام بجای ملاس بر خصوصیات کیفی،اسیدیته و دمای ذرت سیلو شده". نشریه هنرهای کاربردی, 10, ویژه نامه شماره 1 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران, 1397, 140-140. doi: 10.22075/jvlr.2018.3239
فاطمه کاشفی*1 ، علی مهدوی2 ، اشکان جبلی 3، عطا مهدوی4 ، بابک دارابی قانع5 ، مهسا طالب1, -. (1397). 'تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سیب زمینی خام بجای ملاس بر خصوصیات کیفی،اسیدیته و دمای ذرت سیلو شده', نشریه هنرهای کاربردی, 10(ویژه نامه شماره 1 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران), pp. 140-140. doi: 10.22075/jvlr.2018.3239
فاطمه کاشفی*1 ، علی مهدوی2 ، اشکان جبلی 3، عطا مهدوی4 ، بابک دارابی قانع5 ، مهسا طالب1, -. تاثیر جایگزینی سطوح مختلف سیب زمینی خام بجای ملاس بر خصوصیات کیفی،اسیدیته و دمای ذرت سیلو شده. نشریه هنرهای کاربردی, 1397; 10(ویژه نامه شماره 1 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران): 140-140. doi: 10.22075/jvlr.2018.3239


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب