آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها642
تعداد مقالات9,409
تعداد مشاهده مقاله68,133,697
تعداد دریافت فایل اصل مقاله39,713,323
سید عبدالله حسینی وردنجانی1*، مهدی رئیسی2, -. (1397). مطالعه اثر پخت بر میزان فرمالدئید در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان. نشریه هنرهای کاربردی, 10(ویژه نامه شماره 1 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران), 141-141. doi: 10.22075/jvlr.2018.3241
- سید عبدالله حسینی وردنجانی1*، مهدی رئیسی2. "مطالعه اثر پخت بر میزان فرمالدئید در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان". نشریه هنرهای کاربردی, 10, ویژه نامه شماره 1 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران, 1397, 141-141. doi: 10.22075/jvlr.2018.3241
سید عبدالله حسینی وردنجانی1*، مهدی رئیسی2, -. (1397). 'مطالعه اثر پخت بر میزان فرمالدئید در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان', نشریه هنرهای کاربردی, 10(ویژه نامه شماره 1 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران), pp. 141-141. doi: 10.22075/jvlr.2018.3241
سید عبدالله حسینی وردنجانی1*، مهدی رئیسی2, -. مطالعه اثر پخت بر میزان فرمالدئید در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان. نشریه هنرهای کاربردی, 1397; 10(ویژه نامه شماره 1 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران): 141-141. doi: 10.22075/jvlr.2018.3241


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب