آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها640
تعداد مقالات9,352
تعداد مشاهده مقاله67,997,359
تعداد دریافت فایل اصل مقاله27,150,276
Akbari Kangarluei, Rostam. (1394). Heat and Mass Transfer in Industrial Biscuit Baking Oven and Effect of Temperature on Baking Time. نشریه هنرهای کاربردی, 2(2), 79-90. doi: 10.22075/jhmtr.2015.343
Rostam Akbari Kangarluei. "Heat and Mass Transfer in Industrial Biscuit Baking Oven and Effect of Temperature on Baking Time". نشریه هنرهای کاربردی, 2, 2, 1394, 79-90. doi: 10.22075/jhmtr.2015.343
Akbari Kangarluei, Rostam. (1394). 'Heat and Mass Transfer in Industrial Biscuit Baking Oven and Effect of Temperature on Baking Time', نشریه هنرهای کاربردی, 2(2), pp. 79-90. doi: 10.22075/jhmtr.2015.343
Akbari Kangarluei, Rostam. Heat and Mass Transfer in Industrial Biscuit Baking Oven and Effect of Temperature on Baking Time. نشریه هنرهای کاربردی, 1394; 2(2): 79-90. doi: 10.22075/jhmtr.2015.343


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب