آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها642
تعداد مقالات9,409
تعداد مشاهده مقاله68,133,699
تعداد دریافت فایل اصل مقاله39,713,459
Akbari Kangarluei, Rostam. (1394). Heat and Mass Transfer in Industrial Biscuit Baking Oven and Effect of Temperature on Baking Time. نشریه هنرهای کاربردی, 2(2), 79-90. doi: 10.22075/jhmtr.2015.343
Rostam Akbari Kangarluei. "Heat and Mass Transfer in Industrial Biscuit Baking Oven and Effect of Temperature on Baking Time". نشریه هنرهای کاربردی, 2, 2, 1394, 79-90. doi: 10.22075/jhmtr.2015.343
Akbari Kangarluei, Rostam. (1394). 'Heat and Mass Transfer in Industrial Biscuit Baking Oven and Effect of Temperature on Baking Time', نشریه هنرهای کاربردی, 2(2), pp. 79-90. doi: 10.22075/jhmtr.2015.343
Akbari Kangarluei, Rostam. Heat and Mass Transfer in Industrial Biscuit Baking Oven and Effect of Temperature on Baking Time. نشریه هنرهای کاربردی, 1394; 2(2): 79-90. doi: 10.22075/jhmtr.2015.343


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب