آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها664
تعداد مقالات9,694
تعداد مشاهده مقاله69,028,916
تعداد دریافت فایل اصل مقاله48,497,535
Akbari Kangarluei, Rostam. (1394). Heat and Mass Transfer in Industrial Biscuit Baking Oven and Effect of Temperature on Baking Time. نشریه هنرهای کاربردی, 2(2), 79-90. doi: 10.22075/jhmtr.2015.343
Rostam Akbari Kangarluei. "Heat and Mass Transfer in Industrial Biscuit Baking Oven and Effect of Temperature on Baking Time". نشریه هنرهای کاربردی, 2, 2, 1394, 79-90. doi: 10.22075/jhmtr.2015.343
Akbari Kangarluei, Rostam. (1394). 'Heat and Mass Transfer in Industrial Biscuit Baking Oven and Effect of Temperature on Baking Time', نشریه هنرهای کاربردی, 2(2), pp. 79-90. doi: 10.22075/jhmtr.2015.343
Akbari Kangarluei, Rostam. Heat and Mass Transfer in Industrial Biscuit Baking Oven and Effect of Temperature on Baking Time. نشریه هنرهای کاربردی, 1394; 2(2): 79-90. doi: 10.22075/jhmtr.2015.343


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب