| تعداد نشریات | 21 |
| تعداد شمارهها | 664 |
| تعداد مقالات | 9,701 |
| تعداد مشاهده مقاله | 69,072,319 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 48,505,127 |
تأثیر عصاره الکلی برهموم و اسید آلی بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری سیلاژ قصیل جو | ||
| تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی | ||
| مقاله 211، دوره 10، ویژه نامه شماره 1 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران - شماره پیاپی 14، شهریور 1397، صفحه 191-191 اصل مقاله (491.7 K) | ||
| شناسه دیجیتال (DOI): 10.22075/jvlr.2018.3553 | ||
| نویسنده | ||
| زهره کشاورز گلبر* | ||
| دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دامپروری، دانشکده کشاورزی گنبد کاووس | ||
| تاریخ دریافت: 01 شهریور 1397، تاریخ پذیرش: 01 شهریور 1397 | ||
| چکیده | ||
| دسترس نیست. سیلاژ به کمک فرآیند تخمیر و با تولید اسید لاکتیک حاصل میشود. به هنگام تهیه سیلاژ از افزودنیهای مختلفی به منظور دستیابی به تخمیر اسید لاکتیکی و در نتیجه تهیه سیلاژ با کیفیت و ماندگاری بالا استفاده میشود. افزودنیهای سیلاژ به طور کلی شامل مواد خوراکی، اوره، ملاس، افزودنیهای باکتریایی، اسیدها و برهموم میباشند. روش کار : در این مطالعه، گیاه کامل جو در مرحله خمیری با ماده خشک حدود 30 درصد جهت تهیه سیلوهای آزمایشگاهی برداشت شد. علوفه برداشت شده پس از چاپر به قطعات 3-2 سانتیمتری در بستههای پلاستیکی سیلو شدند. تیمارهای آزمایشی شامل: 1) علوفه سیلو شده جو بدون افزودنی، 2) علوفه سیلو شده جو+ عصاره الکلی برهموم و 3) علوفه سیلو شده جو+ اسید آلی. سیلوها در دمای اتاق به مدت 45 روز نگهداری و پس از باز کردن و نمونه گیری قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری آن در شرایط آزمایشگاهی اندازهگیری شد. بحث و نتیجهگیری : نتایج نشان داد که بین تیمارهای آزمایشی از نظر قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی اختلاف معنی داری وجود داشت (P<0.05). از این نظر تیمارهای دارای عصاره الکلی برهموم و اسید آلی به ترتیب بالاترین و پایینترین قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی را داشتند. بین تیمارهای آزمایشی از نظر تولید پروتئین میکروبی، عامل تفکیک، pH و غلظت نیتروژن آمونیاکی اختلاف معنی داری وجود نداشت. | ||
| کلیدواژهها | ||
| سیلاژ جو؛ برهموم؛ قابلیت هضم | ||
| عنوان مقاله [English] | ||
| - | ||
| نویسندگان [English] | ||
| - - | ||
| - | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 346 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 577 |
||