
تعداد نشریات | 21 |
تعداد شمارهها | 610 |
تعداد مقالات | 9,026 |
تعداد مشاهده مقاله | 67,082,757 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,656,171 |
تولید میکروپودر نمک طعام توسط خشک کن پاششی و بهینه سازی شرایط آن | ||
شیمى کاربردى روز | ||
مقاله 3، دوره 6، شماره 18، فروردین 1390، صفحه 29-35 اصل مقاله (597.83 K) | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22075/chem.2017.578 | ||
نویسندگان | ||
علی عموزاده* 1؛ عباسعلی عربی2؛ عاطفه زیاری1؛ ساناز گلیان1؛ پریوش پیوندی3 | ||
1گروه شیمی کاربردی، دانشگاه سمنان | ||
2دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه سمنان | ||
3جمعیت هلال احمر استان سمنان | ||
تاریخ دریافت: 26 دی 1395، تاریخ بازنگری: 04 اسفند 1403، تاریخ پذیرش: 26 دی 1395 | ||
چکیده | ||
در این تحقیق غلظتهای مختلف نمک طعام در آب تهیه و به روش سالت اسپری به پودر نمک طعام در مقیاس میکرو که کاربردهای فراوانی در داروسازی و پزشکی خصوصا درمان آسم دارد، تبدیل شدند. بررسی پودرهای ایجاد شده توسط میکروسکوپ الکترونی پویشی (SEM) نشان دهنده تولید ذراتی با قطر حدود 2 میکرومتر بود. برای این منظور از غلظتهای 10، 5/12، 15، 5/17 و 20 درصد نمک طعام استفاده شد. بهترین نتایج در غلظت 5/17 درصد به دست آمدند. | ||
کلیدواژهها | ||
نمک طعام؛ میکرو پودر؛ خشک کن پاششی؛ آسم | ||
عنوان مقاله [English] | ||
Preparation of Sodium Chloride Micro powder by Salt Spray Method in Optimized Conditions | ||
نویسندگان [English] | ||
Amoozadeh1؛ Arabi2؛ Ziari1؛ Golian1؛ Peyvandi3 | ||
چکیده [English] | ||
In this paper different concentrations of sodium chloride solutions were prepared and by salt spray method, corresponding powders on micro scale obtained. These powders were examined by SEM method and all of them characterized as micro powders. Micro scale NaCl powders are very applications in medicinal and Pharmaceutical studies like inhalation. The best results obtained with 17.5% solution of sodium chloride. | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Sodium chloride, Micro powder, Salt Spray, Asthma | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 510 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 304 |