
تعداد نشریات | 21 |
تعداد شمارهها | 610 |
تعداد مقالات | 9,029 |
تعداد مشاهده مقاله | 67,082,982 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,656,415 |
مقایسه و بررسی روشهای تصفیه نمک | ||
شیمى کاربردى روز | ||
مقاله 1، دوره 6، شماره 19، تیر 1390، صفحه 13-24 اصل مقاله (311.96 K) | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22075/chem.2017.579 | ||
نویسندگان | ||
سید حسن زوار موسوی* 1؛ بهرام محمدی1؛ حمید رضا مولایی2 | ||
1گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه سمنان | ||
2حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه، دانشگاه سمنان | ||
تاریخ دریافت: 26 دی 1395، تاریخ بازنگری: 04 اسفند 1403، تاریخ پذیرش: 26 دی 1395 | ||
چکیده | ||
وجود ناخالصی ها در نمک یکی از مواردی است که باعث ایجاد مشکلات جدی در تولید نمک طعام می گردد. لذا فرایند های شیمیایی زیادی را می بایست جهت تصفیه آن انجام داد و در نتیجه قیمت تمام شده نمک تولیدی افزایش می یابد. از جمله روشهایی که امروزه جهت خالص سازی نمک طعام مورد استفاده قرار می گیرد روش تبلور مجدد و روش سالکس می باشد. روش سالکس یک روش ارزان و موثر بوده و نمک با درجه خلوص بالایی نیز تولید می نماید. در این مقاله مزایا و معایب روش تبلور مجدد و نیز روش سالکس بیان گردیده و این دو روش با یکدیگر مقایسه شده است. | ||
کلیدواژهها | ||
تبلور مجدد؛ روش سالکس؛ نمک | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,373 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,382 |