آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها610
تعداد مقالات9,029
تعداد مشاهده مقاله67,082,934
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,656,390
Kheirollahi, Hadi, Taghizadeh, Houshang. (1402). Prioritizing the factors affecting the promotion of customers’ attitude towards organic food products by employing the technique of fuzzy AHP. نشریه هنرهای کاربردی, 14(11), 75-89. doi: 10.22075/ijnaa.2023.28766.3983
Hadi Kheirollahi; Houshang Taghizadeh. "Prioritizing the factors affecting the promotion of customers’ attitude towards organic food products by employing the technique of fuzzy AHP". نشریه هنرهای کاربردی, 14, 11, 1402, 75-89. doi: 10.22075/ijnaa.2023.28766.3983
Kheirollahi, Hadi, Taghizadeh, Houshang. (1402). 'Prioritizing the factors affecting the promotion of customers’ attitude towards organic food products by employing the technique of fuzzy AHP', نشریه هنرهای کاربردی, 14(11), pp. 75-89. doi: 10.22075/ijnaa.2023.28766.3983
Kheirollahi, Hadi, Taghizadeh, Houshang. Prioritizing the factors affecting the promotion of customers’ attitude towards organic food products by employing the technique of fuzzy AHP. نشریه هنرهای کاربردی, 1402; 14(11): 75-89. doi: 10.22075/ijnaa.2023.28766.3983


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب