آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها610
تعداد مقالات9,028
تعداد مشاهده مقاله67,082,885
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,656,358
اسماعیلی, زهرا, جبلی جوان, اشکان, مهدوی, علی. (1400). بهبود کیفیت میکروبی و افزایش زمان ماندگاری لاشه مرغ با استفاده از روش غوطه ورسازی در اسیداستیک در قسمت چیلرکشتارگاه. نشریه هنرهای کاربردی, 13(1), 79-91. doi: 10.22075/jvlr.2022.28112.1057
زهرا اسماعیلی; اشکان جبلی جوان; علی مهدوی. "بهبود کیفیت میکروبی و افزایش زمان ماندگاری لاشه مرغ با استفاده از روش غوطه ورسازی در اسیداستیک در قسمت چیلرکشتارگاه". نشریه هنرهای کاربردی, 13, 1, 1400, 79-91. doi: 10.22075/jvlr.2022.28112.1057
اسماعیلی, زهرا, جبلی جوان, اشکان, مهدوی, علی. (1400). 'بهبود کیفیت میکروبی و افزایش زمان ماندگاری لاشه مرغ با استفاده از روش غوطه ورسازی در اسیداستیک در قسمت چیلرکشتارگاه', نشریه هنرهای کاربردی, 13(1), pp. 79-91. doi: 10.22075/jvlr.2022.28112.1057
اسماعیلی, زهرا, جبلی جوان, اشکان, مهدوی, علی. بهبود کیفیت میکروبی و افزایش زمان ماندگاری لاشه مرغ با استفاده از روش غوطه ورسازی در اسیداستیک در قسمت چیلرکشتارگاه. نشریه هنرهای کاربردی, 1400; 13(1): 79-91. doi: 10.22075/jvlr.2022.28112.1057


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب