آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها655
تعداد مقالات9,581
تعداد مشاهده مقاله68,523,980
تعداد دریافت فایل اصل مقاله47,974,814
اشکان جبلی جوان1، مرضیه بلندی2, , زهره جدیدی2، زینب موسوی1، فاطمه رمضانیان1, . (1391). بررسی اثر مهاری عصاره گیاه گل میمونی بر فساد میکروبی گوشت ماهی قزل آلای نگهداری شده در حالت انجماد. نشریه هنرهای کاربردی, 4(1), 114-114.
اشکان جبلی جوان1، مرضیه بلندی2; زهره جدیدی2، زینب موسوی1، فاطمه رمضانیان1. "بررسی اثر مهاری عصاره گیاه گل میمونی بر فساد میکروبی گوشت ماهی قزل آلای نگهداری شده در حالت انجماد". نشریه هنرهای کاربردی, 4, 1, 1391, 114-114.
اشکان جبلی جوان1، مرضیه بلندی2, , زهره جدیدی2، زینب موسوی1، فاطمه رمضانیان1, . (1391). 'بررسی اثر مهاری عصاره گیاه گل میمونی بر فساد میکروبی گوشت ماهی قزل آلای نگهداری شده در حالت انجماد', نشریه هنرهای کاربردی, 4(1), pp. 114-114.
اشکان جبلی جوان1، مرضیه بلندی2, , زهره جدیدی2، زینب موسوی1، فاطمه رمضانیان1, . بررسی اثر مهاری عصاره گیاه گل میمونی بر فساد میکروبی گوشت ماهی قزل آلای نگهداری شده در حالت انجماد. نشریه هنرهای کاربردی, 1391; 4(1): 114-114.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب