آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها671
تعداد مقالات9,764
تعداد مشاهده مقاله69,509,233
تعداد دریافت فایل اصل مقاله48,629,507
اشکان جبلی جوان1، مرضیه بلندی2, , زهره جدیدی2، زینب موسوی1، فاطمه رمضانیان1, . (1391). بررسی اثر مهاری عصاره گیاه گل میمونی بر فساد میکروبی گوشت ماهی قزل آلای نگهداری شده در حالت انجماد. نشریه هنرهای کاربردی, 4(1), 114-114.
اشکان جبلی جوان1، مرضیه بلندی2; زهره جدیدی2، زینب موسوی1، فاطمه رمضانیان1. "بررسی اثر مهاری عصاره گیاه گل میمونی بر فساد میکروبی گوشت ماهی قزل آلای نگهداری شده در حالت انجماد". نشریه هنرهای کاربردی, 4, 1, 1391, 114-114.
اشکان جبلی جوان1، مرضیه بلندی2, , زهره جدیدی2، زینب موسوی1، فاطمه رمضانیان1, . (1391). 'بررسی اثر مهاری عصاره گیاه گل میمونی بر فساد میکروبی گوشت ماهی قزل آلای نگهداری شده در حالت انجماد', نشریه هنرهای کاربردی, 4(1), pp. 114-114.
اشکان جبلی جوان1، مرضیه بلندی2, , زهره جدیدی2، زینب موسوی1، فاطمه رمضانیان1, . بررسی اثر مهاری عصاره گیاه گل میمونی بر فساد میکروبی گوشت ماهی قزل آلای نگهداری شده در حالت انجماد. نشریه هنرهای کاربردی, 1391; 4(1): 114-114.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب