
تعداد نشریات | 21 |
تعداد شمارهها | 621 |
تعداد مقالات | 9,142 |
تعداد مشاهده مقاله | 67,442,899 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,974,214 |
1. | ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره نعناع ایرانی | |
دوره 1، شماره 1، مهر 1388، صفحه 69-77 | ||
ابوالفضل کامکار؛ اشکان جبلی جوان؛ رضا جمشیدی | ||
2. | بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پرمصرف ترین گونه های نعناع در نواحی دریای خزر، ایران | |
دوره 6، شماره 2، آذر 1393، صفحه 93-102 | ||
اشکان جبلی جوان؛ محمود احمدی همدانی؛ مهسان بیانی؛ کبری کیخسروی؛ زهرا عبداللهی؛ زهرا علیجانپور؛ منصوره کنعانی | ||
3. | بررسی اثر مهاری عصاره گیاه خالواش بر فساد هیدرولیتیک گوشت ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در حالت انجماد | |
دوره 4، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 46-46 | ||
اشکان جبلی جوان1 *، ابوالفضل کامکار2، غزال نعمتی2، فاطمه فلاح پور3 | ||
4. | بررسی و بهینهسازی اثر پوششدهی چیپس سیبزمینی با صمغ عربی، ژل آلوئهورا و پودر گوجهفرنگی بر ویژگیهای کیفی و جذب روغن | |
دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 81-95 | ||
یاسمن لویمی؛ آزاده سلیمی؛ اشکان جبلی جوان؛ سارا مهدی زاده مود | ||
5. | بهبود کیفیت میکروبی و افزایش زمان ماندگاری لاشه مرغ با استفاده از روش غوطه ورسازی در اسیداستیک در قسمت چیلرکشتارگاه | |
دوره 13، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 79-91 | ||
زهرا اسماعیلی؛ اشکان جبلی جوان؛ علی مهدوی | ||
6. | تاثیر تزریقی اسانس آویشن شیرازی بر شاخص های رشد و برخی فراسنجه های بیوشیمایی سرم در گوساله های نوزاد هلشتاین | |
دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 29-45 | ||
علی خاکباز؛ حمیدرضا محمدی؛ خسرو قزوینیان؛ اشکان جبلی جوان؛ محمود احمدی همدانی | ||
7. | تاثیر خوراکی عصاره ژل آلوئه ورا بر مهار اکسیداسیون فیله سینه مرغهای گوشتی در حالت انجماد | |
دوره 4، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 45-45 | ||
اشکان جبلی جوان1* ،مرتضی صابری1، هیدخت رضاییان1،؛ نرگس نجابت1، مریم علی بیگی1 | ||
8. | تولید و بهینه سازی پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین و اسانس رزماری و بررسی اثر آن بر شمارش کلی باکتریایی فیله ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما | |
دوره 13، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 45-57 | ||
سحر میرباقری؛ آزاده سلیمی؛ اشکان جبلی جوان؛ سارا مهدی زاده مود | ||
9. | طراحی فیلم خوراکی ضد میکروبی بر پایه پکتینات کلسیم حاوی اسانس و عصاره آبی فلفل قرمز | |
دوره 15، شماره 2، مهر 1402، صفحه 191-201 | ||
نجمه رضایی؛ علی میثاقی؛ ابوالفضل کامکار؛ اشکان جبلی جوان؛ حسامالدین اکبرین | ||
10. | مقایسه میزان سرمی ظرفیت آنتی اکسیدانی تام، ظرفیت اکسیدانی تام و اندیس استرس اکسیداتیو در گاوهای شیری جفت مانده و سالم | |
دوره 12، شماره 2، آذر 1399، صفحه 141-149 | ||
مرتضی کیوانلو؛ ابوالقاسم رمرودی؛ اشکان جبلی جوان؛ رضا نارنجی ثانی؛ محمود احمدی همدانی | ||