آمار

تعداد نشریات20
تعداد شماره‌ها551
تعداد مقالات8,323
تعداد مشاهده مقاله36,682,648
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,412,590
خسروقزوینیان1*،بهنام روزبهان2،نگاریاریان2, , ،محمدامین رئیس دانایی2،علی اکبریان2, . (1391). بررسی تاثیرافزودن زردچوبه به جیره غذایی برعملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی. نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 4(1), 133-133.
خسروقزوینیان1*،بهنام روزبهان2،نگاریاریان2; ،محمدامین رئیس دانایی2،علی اکبریان2. "بررسی تاثیرافزودن زردچوبه به جیره غذایی برعملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی". نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 4, 1, 1391, 133-133.
خسروقزوینیان1*،بهنام روزبهان2،نگاریاریان2, , ،محمدامین رئیس دانایی2،علی اکبریان2, . (1391). 'بررسی تاثیرافزودن زردچوبه به جیره غذایی برعملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی', نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 4(1), pp. 133-133.
خسروقزوینیان1*،بهنام روزبهان2،نگاریاریان2, , ،محمدامین رئیس دانایی2،علی اکبریان2, . بررسی تاثیرافزودن زردچوبه به جیره غذایی برعملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی. نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 1391; 4(1): 133-133.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب