
تعداد نشریات | 21 |
تعداد شمارهها | 621 |
تعداد مقالات | 9,142 |
تعداد مشاهده مقاله | 67,442,605 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,973,828 |
استاندارد و نقش آن در ایمنی آزمایشگاه های موادغذایی | ||
تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی | ||
مقاله 196، دوره 4، شماره 1 - شماره پیاپی 7، شهریور 1391، صفحه 136-136 اصل مقاله (181.6 K) | ||
نویسنده | ||
ساره داورزنی1*، مهدی دوچشمه2* | ||
تاریخ دریافت: 09 بهمن 1395، تاریخ بازنگری: 31 فروردین 1404، تاریخ پذیرش: 09 بهمن 1395 | ||
چکیده | ||
مقدمه و هدف: این مقاله به الزامات کلی آزمون های میکروبیولوژی در آزمایشگاه های آزمون در حوزه های تولید مواد غذایی و همچنین پیشگیری از خطر آلودگی برای ایمنی کارکنان آزمایشگاه می پردازد. مواد و روش کار: امروزه در اکثر کشورها و مراکز پژوهشی معتبر جهان، فعالیت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی فقط در محدوده قوانین و آیین نامه های مصوب قابل اجراست. ایمنی آزمایشگاه واژه ای است که برای توصیف اصول محدودسازی ، فن آوری ها و نیز عملیاتی که برای جلوگیری از تماس غیر عمدی با پاتوژن ها، توکسین ها و یا انتشار اتفاقی آن ها است به کار گرفته می شود. نتایج و بحث: کلیه پژوهشگران قبل از ورود به آزمایشگاه ملزم به رعایت الزامات خاص آزمایشگاهی می باشند تا باعث آسیب به خود ، دیگران،، محیط کار و حتی پژوهش در حال انجام نشوند. | ||
کلیدواژهها | ||
استاندارد؛ ایمنی؛ آزمایشگاه؛ غذا | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 425 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 330 |