آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها573
تعداد مقالات8,591
تعداد مشاهده مقاله66,293,941
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,827,663
سیده زهرا بوترابی 1،*، محمد حسین مرحمتی زاده 2, -. (1398). تاثیر افزودن اینولین و الیگوفروکتوز در بستنی پروبیوتیک با استفاده از باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم. نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 11(ویژه نامه شماره 3 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران), 85-85. doi: 10.22075/jvlr.2018.3119
- سیده زهرا بوترابی 1،*، محمد حسین مرحمتی زاده 2. "تاثیر افزودن اینولین و الیگوفروکتوز در بستنی پروبیوتیک با استفاده از باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم". نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 11, ویژه نامه شماره 3 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران, 1398, 85-85. doi: 10.22075/jvlr.2018.3119
سیده زهرا بوترابی 1،*، محمد حسین مرحمتی زاده 2, -. (1398). 'تاثیر افزودن اینولین و الیگوفروکتوز در بستنی پروبیوتیک با استفاده از باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم', نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 11(ویژه نامه شماره 3 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران), pp. 85-85. doi: 10.22075/jvlr.2018.3119
سیده زهرا بوترابی 1،*، محمد حسین مرحمتی زاده 2, -. تاثیر افزودن اینولین و الیگوفروکتوز در بستنی پروبیوتیک با استفاده از باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم. نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 1398; 11(ویژه نامه شماره 3 دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران): 85-85. doi: 10.22075/jvlr.2018.3119


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب