آمار

تعداد نشریات20
تعداد شماره‌ها551
تعداد مقالات8,323
تعداد مشاهده مقاله35,104,952
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,406,679
ولایت زاده, محمد. (1400). تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتئین موجود در آبچک فیله چهار گونه ماهی در دمای 4+ و 18- درجه سلسیوس. نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 12(2), 231-239. doi: 10.22075/jvlr.2021.23898.1039
محمد ولایت زاده. "تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتئین موجود در آبچک فیله چهار گونه ماهی در دمای 4+ و 18- درجه سلسیوس". نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 12, 2, 1400, 231-239. doi: 10.22075/jvlr.2021.23898.1039
ولایت زاده, محمد. (1400). 'تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتئین موجود در آبچک فیله چهار گونه ماهی در دمای 4+ و 18- درجه سلسیوس', نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 12(2), pp. 231-239. doi: 10.22075/jvlr.2021.23898.1039
ولایت زاده, محمد. تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر میزان آبچک و پروتئین موجود در آبچک فیله چهار گونه ماهی در دمای 4+ و 18- درجه سلسیوس. نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 1400; 12(2): 231-239. doi: 10.22075/jvlr.2021.23898.1039


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب