آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها660
تعداد مقالات9,655
تعداد مشاهده مقاله68,740,843
تعداد دریافت فایل اصل مقاله48,249,819
Kheirollahi, Hadi, Taghizadeh, Houshang. (1402). Prioritizing the factors affecting the promotion of customers’ attitude towards organic food products by employing the technique of fuzzy AHP. نشریه هنرهای کاربردی, 14(11), 75-89. doi: 10.22075/ijnaa.2023.28766.3983
Hadi Kheirollahi; Houshang Taghizadeh. "Prioritizing the factors affecting the promotion of customers’ attitude towards organic food products by employing the technique of fuzzy AHP". نشریه هنرهای کاربردی, 14, 11, 1402, 75-89. doi: 10.22075/ijnaa.2023.28766.3983
Kheirollahi, Hadi, Taghizadeh, Houshang. (1402). 'Prioritizing the factors affecting the promotion of customers’ attitude towards organic food products by employing the technique of fuzzy AHP', نشریه هنرهای کاربردی, 14(11), pp. 75-89. doi: 10.22075/ijnaa.2023.28766.3983
Kheirollahi, Hadi, Taghizadeh, Houshang. Prioritizing the factors affecting the promotion of customers’ attitude towards organic food products by employing the technique of fuzzy AHP. نشریه هنرهای کاربردی, 1402; 14(11): 75-89. doi: 10.22075/ijnaa.2023.28766.3983


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب