آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها621
تعداد مقالات9,149
تعداد مشاهده مقاله67,457,631
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,992,990
دهقان, حسین, هاشمی, سید عبدالله, طباطبایی, سید جلال. (1403). بررسی فیتوشیمیایی اسانس های زیره سبز، زیره سیاه و اسطوخودوس و اثر آن ها علیه قارچ بیماری زای گوجه فرنگی (Fusarium oxysporum). نشریه هنرهای کاربردی, 19(70), 243-260. doi: 10.22075/chem.2023.30059.2160
حسین دهقان; سید عبدالله هاشمی; سید جلال طباطبایی. "بررسی فیتوشیمیایی اسانس های زیره سبز، زیره سیاه و اسطوخودوس و اثر آن ها علیه قارچ بیماری زای گوجه فرنگی (Fusarium oxysporum)". نشریه هنرهای کاربردی, 19, 70, 1403, 243-260. doi: 10.22075/chem.2023.30059.2160
دهقان, حسین, هاشمی, سید عبدالله, طباطبایی, سید جلال. (1403). 'بررسی فیتوشیمیایی اسانس های زیره سبز، زیره سیاه و اسطوخودوس و اثر آن ها علیه قارچ بیماری زای گوجه فرنگی (Fusarium oxysporum)', نشریه هنرهای کاربردی, 19(70), pp. 243-260. doi: 10.22075/chem.2023.30059.2160
دهقان, حسین, هاشمی, سید عبدالله, طباطبایی, سید جلال. بررسی فیتوشیمیایی اسانس های زیره سبز، زیره سیاه و اسطوخودوس و اثر آن ها علیه قارچ بیماری زای گوجه فرنگی (Fusarium oxysporum). نشریه هنرهای کاربردی, 1403; 19(70): 243-260. doi: 10.22075/chem.2023.30059.2160


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب