آمار

تعداد نشریات21
تعداد شماره‌ها621
تعداد مقالات9,149
تعداد مشاهده مقاله67,458,732
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,994,796
لویمی, یاسمن, سلیمی, آزاده, جبلی جوان, اشکان, مهدی زاده مود, سارا. (1402). بررسی و بهینه‌سازی اثر پوشش‌دهی چیپس سیب‌زمینی با صمغ عربی، ژل آلوئه‌ورا و پودر گوجه‌فرنگی بر ویژگی‌های کیفی و جذب روغن. نشریه هنرهای کاربردی, 15(1), 81-95. doi: 10.22075/jvlr.2024.33905.1105
یاسمن لویمی; آزاده سلیمی; اشکان جبلی جوان; سارا مهدی زاده مود. "بررسی و بهینه‌سازی اثر پوشش‌دهی چیپس سیب‌زمینی با صمغ عربی، ژل آلوئه‌ورا و پودر گوجه‌فرنگی بر ویژگی‌های کیفی و جذب روغن". نشریه هنرهای کاربردی, 15, 1, 1402, 81-95. doi: 10.22075/jvlr.2024.33905.1105
لویمی, یاسمن, سلیمی, آزاده, جبلی جوان, اشکان, مهدی زاده مود, سارا. (1402). 'بررسی و بهینه‌سازی اثر پوشش‌دهی چیپس سیب‌زمینی با صمغ عربی، ژل آلوئه‌ورا و پودر گوجه‌فرنگی بر ویژگی‌های کیفی و جذب روغن', نشریه هنرهای کاربردی, 15(1), pp. 81-95. doi: 10.22075/jvlr.2024.33905.1105
لویمی, یاسمن, سلیمی, آزاده, جبلی جوان, اشکان, مهدی زاده مود, سارا. بررسی و بهینه‌سازی اثر پوشش‌دهی چیپس سیب‌زمینی با صمغ عربی، ژل آلوئه‌ورا و پودر گوجه‌فرنگی بر ویژگی‌های کیفی و جذب روغن. نشریه هنرهای کاربردی, 1402; 15(1): 81-95. doi: 10.22075/jvlr.2024.33905.1105


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب