آمار

تعداد نشریات20
تعداد شماره‌ها551
تعداد مقالات8,323
تعداد مشاهده مقاله35,336,610
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,408,183
اشکان جبلی جوان1، مهسا رحیمی1و*، شیرین محمودیان1، فاطمه حامدی1، فرشته قدمی2, . (1391). بررسی تغییرات آلودگی میکروبی درروند بی خس کردن گوشت مرغ و آماده سازی برای مصرف. نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 4(1), 73-73.
اشکان جبلی جوان1، مهسا رحیمی1و*، شیرین محمودیان1، فاطمه حامدی1، فرشته قدمی2. "بررسی تغییرات آلودگی میکروبی درروند بی خس کردن گوشت مرغ و آماده سازی برای مصرف". نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 4, 1, 1391, 73-73.
اشکان جبلی جوان1، مهسا رحیمی1و*، شیرین محمودیان1، فاطمه حامدی1، فرشته قدمی2, . (1391). 'بررسی تغییرات آلودگی میکروبی درروند بی خس کردن گوشت مرغ و آماده سازی برای مصرف', نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 4(1), pp. 73-73.
اشکان جبلی جوان1، مهسا رحیمی1و*، شیرین محمودیان1، فاطمه حامدی1، فرشته قدمی2, . بررسی تغییرات آلودگی میکروبی درروند بی خس کردن گوشت مرغ و آماده سازی برای مصرف. نشریه تخصصی هنرهای کاربردی, 1391; 4(1): 73-73.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب