تعداد نشریات | 21 |
تعداد شمارهها | 583 |
تعداد مقالات | 8,685 |
تعداد مشاهده مقاله | 66,514,151 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,051,096 |
بررسی اثر نانوذرات نقره بر قدرت ضد میکروبی عصاره الکلی گیاه اسپند در برابر باکتری اشریشیاکلای | ||
شیمى کاربردى روز | ||
مقاله 50، دوره 14، شماره 51، تیر 1398، صفحه 277-286 اصل مقاله (392.6 K) | ||
نوع مقاله: مقاله علمی پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22075/chem.2018.15210.1470 | ||
نویسنده | ||
مهدی موسوی کمازانی* | ||
پردیس علوم و فناوریهای نوین، دانشگاه سمنان | ||
تاریخ دریافت: 09 تیر 1397، تاریخ بازنگری: 21 شهریور 1397، تاریخ پذیرش: 18 مهر 1397 | ||
چکیده | ||
امروزه استفاده از گیاهان دارویی به دلیل کاهش اثرات و عوارض جانبی مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. گیاه اسپند از دیرباز برای ضدعفونی کردن رواج داشته است. این مطالعه به هدف بررسی اثر نانوذرات نقره بر قدرت ضد میکروبی گیاه اسپند روی باکتری اشریشیاکلای صورت گرفته است. ابتدا نانوذرات نقره با روشی جدید و سبز تهیه و سپس برای تولید نانوکامپوزیت نقره/عصاره اسپند به کار گرفته شدند. فرایند آنتی باکتریال با استفاده از روش دیسک گذاری دیفیوژن بر محیط کشت مولرهینتون صورت گرفت. با توجه به هالهی عدم رشد اطراف دیسکها که بیانگر اثرات آنتاگونیستی نانوذرات نقره و عصاره الکی گیاه اسپند میباشد، قدرت ضد میکروبی نانوکامپوزیت حاصل در مقایسه با هر کدام از نانوذرات نقره و گیاه اسپند به طور جداگانه بیشتر است. با توجه به نتایج میتوان از این ترکیب در ساخت مواد ضدعفونی کننده بهره برد. | ||
کلیدواژهها | ||
نانوذرات نقره؛ عصاره اسپند؛ ضد میکروبی؛ اشریشیاکلای | ||
عنوان مقاله [English] | ||
The effect of silver nanoparticles on antimicrobial activity of Syrian rue alcoholic Extract against Escherichia coli bacteria | ||
نویسندگان [English] | ||
Mehdi Mousavi-Kamazani | ||
New Technology Faculty, Semnan University, Semnan, Iran. | ||
چکیده [English] | ||
Today, the use of medicinal plants has been considered by the researchers due to the reduction of side effects. Syrian rue has long been used to disinfect. The aim of this study was to investigate the effect of silver nanoparticles on the antimicrobial activity of Syrian rue against E. coli. First, silver nanoparticles were prepared by a new green method and then used to produce silver nanoparticles/Syrian rue extract composite. Antibacterial process was performed using diffusion method on Mullerinton medium. Due to the lack of growth around the discs, which shows the antagonistic effects of silver nanoparticles and the extract of Syrian rue, the antimicrobial activity of the nanocomposite is higher than that of each of the silver nanoparticles and Syrian rue plant separately. | ||
کلیدواژهها [English] | ||
silver nanoparticles, Syrian rue extract, Antimicrobial, Escherichia coli | ||
مراجع | ||
[1] R. V. Akbar, M. Hossein, M. Aliakbar, T. K. Asghar, J. Of Applied Chemistry, 47 (1397) 223, in Persian.
[2] M. Hashem, Antifungal Properties of Crude Extracts of Five Egyptian Medicinal Plants Against Dermatophytes and Emerging Fungi, Mycopathologia, 172 (2011) 37.
[3] M. Mazandarani, S. Yassaghi, M.B. Rezaei and E.A. Ghaemi, Ethnobotany and antibacterial activity from essential oil of two endemic Hypericum species in North of Iran, Asian Journal of Plant Sciences, 6(2), (2007) 354.
[4] A.F.M. Abdel-Fattah, K. Matsumoto and Y. Murakami, Central Serotonin Level-Dependent Changes in Body Temperature Following Administration of Tryptophan to Pargyline and Harmaline-Pretreated Rats, Gene Pharmacology, 28 (1997) 405.
[5] M. Chandrasekaran and V. Venkatesalu, Antibacterial and antifungal activity of Syzygium jambolanum seeds, Journal of Ethnopharmacology, 91 (2004) 105.
[6] G. Nenaah, Antibacterial and antifungal activities of (beta)-carboline alkaloids of Peganum harmala (L) seeds and their combination effects, Fitoterapia, 81 (2010) 779.
[7] M.C.S. Oussalah and L.M.L. Saucier, Inhibitory effects of selected plant essential oils on the growth of four pathogenic bacteria: E. coli O157:H7, Salmonella Typhimurium, Staphylococcus aureus and Listeria monocytogenes, Food Control, 18 (2007) 414.
[8] D. Prashanth and S. John, Antibacterial activity of Peganum harmala, Fitoterapia, 70 (1999) 438.
[9] J.L. Rios, M.C. Recio and A. Ilar, Screening methods for natural product with antimicrobial activity: A review of the literature, J. Ethnopharmacology, 23 (1988) 127.
[10] E. Darabpour, A. Poshtkouhian Bavi, H. Motamedi and S.M. Seyyed Nejad, Antibacterial Activity of Different Parts of Peganum Harmala L. Growing In Iran Against Multi-Drug Resistant Bacteria, EXCLI Journal, 10 (2011) 252.
[11] H. De Valk, C. Jacquet, V. Goulet, V. Vaillant, A. Perra, F. Simon and et al. Surveillance of Listeria infections in Europe, Eurosurveillance, 10 (2005) 251.
[12] F.O. Ekhaise, A.E. Soroh, A. Falodun, Antibacterial properties and preliminary phytochemical Analysis of methanolic extract of ocimum gratissium (scent Leaves), Bayero Journal of Pure and Applied Sciences, 3(2) (2010) 81.
[13] F. Bibi Sedigheh, M. Ali Mohammad, S. N. Zahra, Medicinal Herbs Blog, Antimicrobial Effects of Smoke and Alkaloids on Spand, (1376).
[14] M. Mousavi-Kamazani, Z. Zarghami and M. Salavati-Niasari, Facile and Novel Chemical Synthesis, Characterization, and Formation Mechanism of Copper Sulfide (Cu2S, Cu2S/CuS, CuS) Nanostructures for Increasing the Efficiency of Solar Cells, The Journal of Physical Chemistry C, 120 (4), (2016) 2096.
[15] M. Mousavi-Kamazani, M. Salavati-Niasari and S.M. Hosseinpour-Mashkani, Synthesis and characterization of CuInS2 quantum dot in the presence of novel precursors and its application in dyes solar cells, Materials Letters, 145, (2015) 99.
[16] S. El-Rifaie and Peganum Harmala: Its Use in Certain Dermatoses, Inational j. dermatology, 19 (1980) 221.
[17] S.L. Foley, A.M. Lynne, Food animal-associated Salmonella challenges: pathogenicity and antimicrobial resistance, J. Animal Sci. 86 (2008) 173.
[18] Food and Drug administration (FDA), Foodborne Pathogenic Microorganisms and Natural Toxins Handbook (2001).
[19] G. Frison, D. Favretto, F. Zancanaro, G. Fazzin, S.D. Ferrara, A case of b-carboline alkaloid intoxication following ingestion of peganum harmala seed extract, Forensic Science International, 179 (2008) 37. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 892 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 636 |