| تعداد نشریات | 21 |
| تعداد شمارهها | 664 |
| تعداد مقالات | 9,700 |
| تعداد مشاهده مقاله | 69,039,276 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 48,499,363 |
| 1. | مقایسه خواص فیزیکی محلول های دو جزئی آب نرم – کلرید سدیم و آب سخت – کلرید سدیم | |
| صفحه 13-20 | ||
| عباسعلی عربی؛ علی عموزاده؛ عاطفه زیاری؛ ساناز گلیان | ||
| 2. | روشهای خالص سازی نمک طعام و بیماریهای ناشی از ناخالصیهای موجود درآن | |
| صفحه 21-28 | ||
| علی عموزاده؛ مهدی بهزاد؛ عباسعلی عربی؛ ساناز گلیان؛ عاطفه زیاری؛ هانیه سهمی | ||
| 3. | تولید میکروپودر نمک طعام توسط خشک کن پاششی و بهینه سازی شرایط آن | |
| صفحه 29-35 | ||
| علی عموزاده؛ عباسعلی عربی؛ عاطفه زیاری؛ ساناز گلیان؛ پریوش پیوندی | ||