
تعداد نشریات | 21 |
تعداد شمارهها | 628 |
تعداد مقالات | 9,183 |
تعداد مشاهده مقاله | 67,535,576 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,071,880 |
1. | مقایسه خواص فیزیکی محلول های دو جزئی آب نرم – کلرید سدیم و آب سخت – کلرید سدیم | |
صفحه 13-20 | ||
عباسعلی عربی؛ علی عموزاده؛ عاطفه زیاری؛ ساناز گلیان | ||
2. | روشهای خالص سازی نمک طعام و بیماریهای ناشی از ناخالصیهای موجود درآن | |
صفحه 21-28 | ||
علی عموزاده؛ مهدی بهزاد؛ عباسعلی عربی؛ ساناز گلیان؛ عاطفه زیاری؛ هانیه سهمی | ||
3. | تولید میکروپودر نمک طعام توسط خشک کن پاششی و بهینه سازی شرایط آن | |
صفحه 29-35 | ||
علی عموزاده؛ عباسعلی عربی؛ عاطفه زیاری؛ ساناز گلیان؛ پریوش پیوندی | ||